Barlangi túra a Mátyáshegyi barlangban:


Kalandozz velünk a sötétség birodalmában!

Keresd combó nyári túráinkat a szlovéniai Bovec melletti SRNICA, vagy KIS BOKA barlangokba.

Ha már elmúlt a nyár, de barlangászni jönnél, kattints a bal felső sarokban a Mátyáshegyi barlang túráira!

Barlangi túráink igen sokrétûek. A lehetõségeket kihasználva járjuk be a hazai és a környezõ országok kiépített, valamint kiépítetlen barlangjait igény szerint.

Külföldi túráink egyik célpontja a Romániai Bihar hegység Pádisi fennsíkja. Csodálatos táj rejti azokat a föld alatti csodákat, melyekbe most itt a lehetõség bejutni. 120 méteres sziklafal tövében nyílik a Csodavár barlangrendszere, mely hatalmas méreteivel és érintetlenségével csábítja az idelátogatókat. A barlangrendszer belsõ járataiba azonban csak velünk juthat el. Három órás túránk alatt mélyen a hegy gyomrában járva találkozhatsz az örök sötétséggel, és a föld alatti világ vizeinek rejtett életével.

Pádis
Királyerdő

A környéken számos egyéb lehetõség közül választhatsz barlangi túrát, felszíni kirándulást, vagy más helyi érdekességeket.

A Királyerdõ hegyvidéke már lankásabb, mégis remek kirándulóhely. Mi mégis inkább a föld alatti szépségeket ajánljuk. Ezen a területen a barlangok cseppkövekben gazdagok, bejárásuk során csendesebben folydogáló barlangi patakok mellett vezet utunk.
A felszíni kirándulási lehetõségek közül Sonkolyos térségét ajánljuk. Itt található Románia leghosszabb barlangja a Szelek-barlang / 50 km./, és a néhány éve nyitott kapukkal üzemelõ Magyar-barlang.

Pádis
Királyerdő

Ajánlataink között szerepel egy exkluzív túra Csehországba a Morva-karszt idegenforgalmi barlangjaiba, melyhez bónuszként egy kiépítetlen barlang bejárását is nyújtjuk igény szerint.

A túrákról további részletket az ajánlataink menüpontban találsz.

Tekintsd meg Eszkimó és Csodavár címû kisfilmünk bemutató változatát a videók között. Ott további videóanyagokat is találhatsz.

Elérhetőségek:

E-mail: simonbela@kihivas.hu
Telefon: +36 30 26 33 119