Hegyre fel!

Kevés embernek születik meg a fejében az a gondolat, hogy "na, induljunk, és menjünk hegyet mászni, de csak a kiépített létrás, drótköteles utakon".

                   VELÜNK EZT IS MEGTEHETED!  Nézd meg ajánlatainkat!

via ferrata
via ferrata

A Via ferráták a hegymászást kicsit más nézõpontból láttatják. A túra során végig biztosítva vagyunk, nem kell több órát gyalogolni az utak beszállásáig, és egy nap alatt is gyönyörû kirándulást tehetünk a hegyek és sziklák birodalmában.

Francia Dolomitok
via ferrata

Ausztriai ferrátáinkat ajánljuk elsősorban kiegészítő, pihentető, vagy befejező túrának. A túrák hossza kb. 2-3 óra, nehézség igény szerint. Hazautazás előtt remek aktív kikapcsolódást nyújt a csodálatos környezetben haladó, kiépített útvonal, akár éppen egy kanyon felett / Pirknerklamm ferráta /.  

függőhíd
csúcskereszt

Észak-olaszország egyik legkedveltebb kirándulóhelye a Dolomitok. A varázslatos tájakon sétálva és mászva lehetünk részesei a hegyek világának. Bár itt többet kell gyalogolni és kapaszkodni, egynapos túráinkon a mászások közben több kisebb via ferráta érintésével teljesíthetjük kitûzött túráinkat.

Drei Zille

A nagy hegymászók úgy gondolják, hogy így az igazi sziklamászás veszít az értékébõl. Mi viszont azt gondoljuk, hogy ezeket a via ferrátákat bátran ajánljuk azoknak a természet kedvelõknek akik nem akarnak körömnyi fogásokon csimpaszkodni, nem akarnak havat taposni órákon át, hátukon 40 kilós hátizsákkal, ám mégis látni, ismerni, érezni szeretnék a hegyek és sziklák rengetegét.

A túrákról további részletket az ajánlataink menüpontban találsz.

Tekintsd meg "Via ferráta- Dolomitok" címû kisfilmünk bemutató változatáta a videók között. Ott további videóanyagokat is találhatsz.

Elérhetőségek:

E-mail: simonbela@kihivas.hu
Telefon: +36 30 26 33 119